Ένα πρωτόγνωρο και άκρως ιδιαίτερο Πράσινο διαδικτυακό τριήμερο τεχνικό σεμινάριο έφτασε στο τέλος του!

Η συνέχεια των δράσεων της Πράσινης οικογένειας, σε συνεργασία με την Sport Team, πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου τριήμερου διαδικτυακού σεμιναρίου από τους προπονητές και το τεχνικό προσωπικό του Πράσινου Δικτύου. Είναι η πρώτη φορά που οι προπονητές των Σχολών της μεγάλης Πράσινης οικογένειας είχαν την δυνατότητα και την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και την γνώση τους με απώτερο στόχο την ανταλλαγή απόψεων.

Από την Παρασκευή 26-03-2021 έως και την Τρίτη 30-03-2021, οι προπονητές των Σχολών της Πράσινης οικογένειας είχαν την δυνατότητα να παρουσίασουν προπονητικές μονάδες ενός ολοκληρωμένου εβδομαδιαίου κύκλου για όλες τις ηλικιακές ομάδες καθώς και για αγωνιστικά και μη γκρουπ.

Ομιλητές στην τρίτη και τελευταία ημέρα του σεμιναρίου ήταν ο κ. Παναγιώτης Καλογιάννης (PSS Πετρούπολης), η κ. Εύα Ζαμπάκα και η κ. Ελένη Κουσκούνη (PSS Διμηνίου Βόλου), ο κ. Γιώργος Ανδριόπουλος (PSS Αμπελοκήπων) και ο κ. Θεόδωρος Κεχαίδης (PSS Θεσσαλονίκης).

Η συνέχεια των Πράσινων δράσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες με απώτερο στόχο την συνεχή πνευματική και τεχνική ενδυνάμωση του τεχνικού προσωπικού όλης της μεγάλης Πράσινης οικογένειας.