Αίολος-Παναιτωλικός(Κ19) 0-1

Οι νέοι του Παναιτωλικού επικράτησαν με 1-0 του Αίολου σε φιλική αναμέτρηση.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Είχε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ μετά την λήξη του έγινε η απονομή στον πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολο.

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Το ματς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Αγώνα Ζωής». Η τιμή εισιτήριου ήταν στα 2 ευρώ.

Στο γήπεδο Αντιπεριφερειάρχης-Δήμαρχος

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος για θέαμτα αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας και τα στελέχη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣΕ: Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Ηλίας Γκαλιμάνης.

Κάποτε μέλος της

Ο Δημήτρης Ρούσσης (Φωτογραφία) του Αιόλου υπήρξε κατά το παρελθόν μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της Κ19 του Παναιτωλικού. Το 2006 μετακινήθηκε από τον ΑΠΟΚ στους Αγρινιώτες, ξεκινώντας μια χρονιά αργότερα από αυτούς την επαγγελματική του πορεία. Φόρεσε τη φανέλα των «καναρινιών» σε 14 επίσημα παιχνίδια.

Παρουσία Μπελεβώνη

Τον Παναιτωλικό εκπροσώπησε στο Καρπενήσι ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης. Σταθερά οι Αγρινιώτες πραγματοποιούν προετοιμασία κάθε Ιούλιο στην πόλη του Καρπενησίου.

Απουσίες Αίολου

Σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών του είχε η ομάδα του Αίολου. Συγκεκριμένα δεν έπαιξαν οι: Άλεξ Μπακαλίδης, Κώστας Ρούσσης και Λευτέρης Αδάμ.

Ισόπαλο 45λεπτο

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 0-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή στιγμή στο 19΄ όταν ο Μιχάλης Παχής πλάσαρε άουτ μετά την σέντρα του Γιώργου Κουνάβας από δεξιά.

Το γκολ ο Δήμος

Οι νέοι του Παναιτωλικού έφτασαν στην νίκη επικρατώντας με 0-1. Το μοναδικό γκολ του φιλικού πέτυχε στο 75΄ ο Παναγιώτης Δήμος με σουτ από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Νικολάου από δεξιά. Στο 66΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Θανάση Παπανικολόπουλου απέκρουσε ο Σπύρος Κοκονδύνης και στο 81΄ μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Αίολου κεφαλιά του Παναγιώτη Δήμου απέκρουσε ο Δημήτρης Ρούσσης προ της γραμμής του τέρματος.

Η τελευταία παράσταση

0 52χρονος τερματοφύλακας του Αίολου Αλέκος Κόκκοτας πήρε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά, φορώντας την φανέλα του Αιόλου για τελευταία φορά. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα τιμήθηκε από τον σύλλογο για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Στην επανάληψη έπαιξαν επίσης με τον Αίολο ο Φώτης Χρυσικός της Ποταμιάς και ο Γιάννης Τσούκας που ανήκει στο Βελούχι, ενώ επανεμφανίστηκε ο Πάνος Αζακάς.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Φούκας, Μισύρης, Ρούσσης Δ., Ζαραβέλης, Μπόνιας, Καλύβας, Μάρκης, Πιστιόλης, Χρυσικός Π., Παχής Α.

Αγωνίστηκαν και οι: Σκοπέτος, Αζακάς, Τσούκας, Τριανταφυλλόπουλος Β., Καρφής, Χρυσικός Φ., Κόκκοτας

Παναιτωλικός (Γιώργος Ταράσης): Ραγιάς, Παπανικολόπουλος, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Κουνάβας, Σοροβός, Ντάβανος, Νικολάου, Παχής Μ., Καβαλάρης, Τρομπούκης

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαβέρδας, Δήμος, Ράδος, Κοντούρης, Βλάμης