Α.Ε. Μοσχάτου-Αίολος 4-0

Τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο φιλότιμος Αίολος. Η ισχυρή δευτεραθλήτρια Πειραιά Α.Ε. Μοσχάτου επιβλήθηκε των πρωταθλητών Ευρυτανίας με 4-0

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου, αρχίζοντας στις 16:00. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής και τον 6ο Όμιλο, παρουσία πληθώρας θεατών.

Η Α.Ε. Μοσχάτου του Σωτήρη Τζουμερκιώτη «λύθηκε» στην επανάληψη και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα σε ρυθμούς ρελαντί. Ο Χριστόφορος Πασαλίδης άνοιξε το σκορ με πέναλτι, με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο. Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 0-0. Στην επανάληψη με γκολ των: Γρηγόρη Τουφεξίδη, Μποριάνι Χαλβατζίου (2) «γράφτηκε» το τελικό 4-0. Η Α.Ε.Μ. έκανε το 2 στα 2, έχει 6 βαθμούς και οδηγεί μόνη πρώτη την «κούρσα» της βαθμολογίας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα παρατάχτηκε με σωρεία απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών με κυριότερες του κεντρικού αμυντικού του διδύμου. Ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη «λύγισε», παλεύοντας τον ισχυρότερο αντίπαλο του στο μέτρο του εφικτού. Οι Ευρυτάνες που προσπαθούν για το καλύτερο σε κάθε ματς γνώρισαν την 2η τους ήττα με το ίδιο σκορ.

1η συνάντηση

Ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας και της ΕΠΣ Πειραιά τέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλες σε επίσημο παιχνίδι.

Σημαντικές απουσίες

Ο Αίολος έπαιξε ξανά χωρίς τους: Άλεξ Μπακαλίδη, Λευτέρη Αδάμ για επαγγελματικούς λόγους και τους τραυματίες: Δημήτρη Ίβρο, Δημήτρη Ρούσση και Χάρη Ζαραβέλη.Ίβρος και Ζαραβέλης ακολούθησαν την αποστολή και βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα, όπως και οι διοικούντες Κώστας Σιταράς και Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Στις απουσίες προστέθηκαν οι αμυντικογενείς Πάνος Αζακάς και Ταξιάρχης Καλύβας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και ο μαθητής Κώστας Σερπάνος.

Ίδια 9/11

Τις θέσεις των: Δημήτρη Ρούσση και Χάρη Ζαραβέλη στο αρχικό σχήμα του Δημήτρη Τσιγαρίδα πήραν οι: Γιάννης Πιστιόλης (Φωτογραφία αριστέρα) και Δημήτρης Κοτρώνης (Φωτογραφία δεξιά). Κοτρώνης και Σκοπέτος (Μετακινήθηκε από δεξί μπακ) ξεκίνησαν στις θέσεις των στόπερ, μαζί με τον Άγγελο Παχή.

Ο Πιστιόλης έκανε την πρώτη του συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, καθώς απουσίαζε απέναντι στη Χαλκίδα. Επιπλέον ο τεχνικός του Αιόλου είχε στη διάθεση του τον Νάσο Τριανταφυλλόπουλο, που είναι φοιτητής στην Αθήνα και μπήκε στο γήπεδο στην επανάληψη.

Κορυφαίος ο Κοκονδύνης

Εξαιρετική παρουσία για τον Σπύρο Κοκονδύνη, τερματοφύλακα του Αιόλου, ο οποίος έκανε σωρεία επεμβάσεων. Να τονιστεί πως από την Φθιώτιδα κατάγεται και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Πέτρος Κραβαρίτης.

Παρουσία Λεουτσάκου

Το παιχνίδι παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, Πρόεδρος της Super League 2.

Α΄ Μέρος

Μπροστά με πέναλτι

Το ανώτερο Μοσχάτο προπορεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 1-0. Ο Γιάννης Θεοδοσίου κέρδισε πέναλτι από τον Νίκο Σκοπέτο στο 20΄ και ο Χριστόφορος Πασαλίδης (Φωτογραφία) το μετέτρεψε σε γκολ. Ο ίδιος παίχτης στο 7΄ είχε δοκάρι σε απευθείας χτύπημα φάουλ. Τραυματίας αποχώρησε ο Γιάννης Θεοδοσίου, δίνοντας τη θέση του στον Γρηγόρη Τουφεξίδη.

Έφτασε τα 4

 

Η ομάδα του Μοσχάτου έφτασε στο τελικό 4-0 στην επανάληψη. O 19χρονος Γρηγόρης Τουφεξίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 2-0 στο 52΄, ενώ ο Μποριάνι Χαλβατζίου (Φωτογραφία) στο 66΄ και στο 71΄ έκανε το 3-0 και το 4-0 αντίστοιχα από ισάριθμες ασίστ του Γιώργου Μητρόπουλου. Ο Χαλβατζίου είχε χριστεί σκόρερ και ενάντια του Τενεάτη.

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Μοσχάτου (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος(71΄ Φισκατόρης Σ.), Λοιζίδης, Τζωρτζάτος(61΄ Σοσάρι), Παυλάκης, Χαλβατζίου(71΄ Λίτσας), Νιζάμης, Μητρόπουλος, Πασαλίδης(71΄ Βαζαίος Α.), Θεοδοσίου(44΄ λ.τρ Τουφεξίδης)

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Φούκας, Μισύρης, Κοτρώνης, Σκοπέτος, Παχής, Μπόνιας(66΄ Τριανταφυλλόπουλος Β.), Μάρκης, Ρούσσης Κ.(75΄ Καρφής), Πιστιόλης(53΄ Τριανταφυλλόπουλος Α.), Χρυσικός

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή: soccerlive.gr