Κυπάρισσος Αντίκυρας-Αίολος Καρπενησίου 4-0

Στο δημοτικό γήπεδο της Αντίκυρας και για την 5η αγωνιστική, του 6ου ομίλου, του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της δύναμης της Ε.Π.Ο., για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα του τοπικού «Α.Ο.Α. “Κυπάρισσος”» υποδέχθηκε την ομάδα του «Α.Σ. “Αίολος” Καρπενησίου».

Το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο καθώς οι δυο ομάδες μετά από τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγωνιστικών ήταν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου και δεν είχαν ελπίδες για την άνοδο και έτσι από την μια πλευρά οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους (εκτός όλων των άλλων στο εντός έδρας ματς με την Α.Ε. Μοσχάτου, την Κυριακή 22/5, είχαν δεχθεί και τρεις (3) κόκκινες κάρτες) ενώ οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με μόλις 11 παίχτες!

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Λέντα ήταν πολύ καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησε με σκορ 4-0!

Η εικόνα του αγώνα

Το ματς που έγινε σε πάρα πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς η ζέστη ορισμένες στιγμές ήταν αφόρητη, δεν… “σηκώνει” και πάρα πολύ κριτική καθώς ήταν ένας διαρκής, επιθετικός, “μονόλογος” των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν πολλές καλές στιγμές για να σημείωσουν κι άλλα γκολ, αλλά είτε τα… «χάλαγαν» στην τελική προσπάθεια, είτε απέκρουε ο Κοκονδύνης!

Για τους φιλοξενούμενους ο Κώστας Ρούσσης είχε δυο καλές στιγμές στο 36′ και στο 66′!

Τα γκολ

Το 1-0 έκανε ο Κόλλιας στο 38’, όταν μετά από το γύρισμα, από τα αριστερά, του Τόλια, έπιασε ωραίο σουτ, με το δεξί, πάνω στην κίνηση, μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά (φωτο κάτω).

Το 2-0 έκανε στο 48′, ο νεαρός, Λεσάι, τρία (3) λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (πέρασε με την έναρξη του Β’ μέρους στη θέση του Τόλια), με ωραίο σουτ, μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Καράι.

Το 3-0 έκανε ο ίδιος παίχτης, στο 76’, με το δεύτερο, προσωπικό, τέρμα, με διπλή προσπάθεια καθώς στο πρώτο σουτ, στο τετ-α-τετ, ο Κοκονδύνης απέκρουσε εντυπωσιακά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο δεύτερο, σερί, σουτ του Λεσάι, που πήρε το “ριμπάουντ”, από πολύ πλάγια θέση, δεξιά.

Το τελικό 4-0 έγραψε στο 89′ ο Καράι με σουτ πάνω στην κίνηση, μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαλισσόβα, από δεξιά.

Οι “πρωταγωνιστές”

Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” (Βαγγέλης Λέντας): Δημητράς  –  Κόλλιας, Τσούρας (56′ Κοτρόγιαννος), Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καφετζόπουλος (63’ Νικολάου Λ. τ. Φ.), Καλύβας, Μαλισσόβας, Λαμπρόπουλος (46’ Λεσάι), Καράι, Τόλιας (46’ Πλακίδας).

Στον πάγκο έμειναν οι: Καρανάσος  –  Ιωάννου.

Α.Σ. “Αίολος” Καρπενησίου (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης  –  Τριανταφυλλόπουλος, Μακρής, Σκοπετος, Κοτρώνης, Παχής, Ιβρος, Πιστιόλης, Τούσσης, Αδαμ, Χρυσικός.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τον Ιορδάνη Μιμίδη και τον Γιώργο Μπακογιάννη, όλοι από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Βασίλης Καμπούρης από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.

*Ετσι η ομάδα της Αντίκυρας έφτασε στους 5 βαθμούς (1 νίκη – 2 ισοπαλίες – 1 ήττα) ενώ η ομάδα του Καρπενησίου δεν έχει βαθμό.

*Στην επόμενη (6η) αγωνιστική (29/5) η ομάδα της Αντίκυρας θα κάνει το ρεπό της ενώ η ομάδα του Καρπενησίου θα αγωνιστεί με την ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου, εκτός έδρας.