Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σεζόν 2021-2022

Η Ακαδημία μας Aiolos FC ολοκλήρωσε με επιτυχία την σεζόν 2021-2022. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές για μια ακόμα χρονιά συνέχισαν δυναμικά την πορεία τους.
Η Ακαδημία μας θα είναι και την νέα σεζόν μέλος της μεγάλης πράσινης οικογένειας του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) συνεχίζοντας να προσφερει στα παιδιά και τις οικογένειες τους το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Σύγχρονες προπονητικες μέθοδοι, κορυφαίοι συνεργάτες σε όλους τους επιστημονικους τομείς που απαιτεί το ποδοσφαίρου του σήμερα και του αύριο, θα είναι πάλι κοντά μας.

Όλα αυτά υπο την επίβλεψη της SPORTteam ηγέτιδας εταιρείας στον χώρο των Ακαδημιών που πολλά χρόνια τώρα αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο και διαχειρίζεται το Δίκτυο PSS. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία και τον Κώστα Αλάσσα προσωπικά για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, τους νεαρούς αθλητές μας και τους φίλους του Συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και να τους υποσχεθουμε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και αποτελεσματικά και την νέα χρονιά.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Ραντεβού την νέα αγωνιστική χρονιά!