Ο Αίολος FC στον Overfm 104,9!

Την Κυριακή 18/7 το πρωί είχαμε τη χαρά, ο προπονητής της ομάδας μας Χρήστος Γιαννιτσάρης να φιλοξενηθεί τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Σούτου, στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας Overfm 104,9.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των ακδημιών του Συλλόγου μας, στη συνεργασία μας με το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού και στα μελλοντικά σχέδια μας.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην άριστη συνεργασία με το Δίκτυο των Πράσινων Σχολών, που ακόμα και την περίοδο της πανδημίας η επικοινωνία ήταν διαρκής μέσω τηλεδιασκέψεων, αλλά και στην εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία SPORTTEAM του Κώστα Αλάσσα, η οποία και έχει υπό την εποπτεία της το όλο project.

Αναφέρθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια, τόσο του Δήμου Καρπενησίου, όσο και της Περιφέριεας στην προσπάθειά μας.

Τέλος σημειώθηκε και ο στόχος μας να πλαισιώσουμε την πρώτη ομάδα μας στο άμεσο μέλλον με παίκτες από τις Ακαδημίες μας, αρκετοί εκ των οποίων μέσω των πετυχημένων οργανωμένων camp που πραγματοποιούμε, έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους κορυφαίους όλου του δικτύου, στο ειδικό προπονητικό σεμινάριο που γίνεται σε ετήσια βάση στο Μουζάκι.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Γιαννιτσάρη στον Overfm 104,9 και τον Χρήστο Σούτο