Πράσινων δράσεων συνέχεια!

Οι Πράσινες δράσεις συνεχίζονται, με τα μέλη του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ να έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sport Team αυτό το Σαββατοκύριακο 28-29/11.

Η συνέχεια των δράσεων θα δοθεί την Δευτέρα 30/11 και ώρα 18:00 μ.μ. όπου οι Υπέυθυνοι των Περιφερειών, οι Υπεύθυνοι και οι Τεχνικοί Διευθυντές των Σχολών θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υπεύθυνο της Πράσινης Ακαδημίας κ. Βαγγέλη Σάμιο καθώς και τον Scouter αυτής κ. Γιώργο Μακρή.

Βασικό αντικείμενο της συζήτησης θα αποτελέσει η φιλοσοφία η οποία διέπει την Πράσινη Ακαδημία πάνω στην οποία θα πρέπει να βασιστεί η λειτουργία κάθε σχολής της Πράσινης οικογένειας.

Οι επόμενες δράσεις θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες και επιφυλλάσουν πολύ μεγάλες εκπλήξεις τόσο για τους προπονητές των Πράσινων Σχολών αλλά κυρίως για τα παιδιά που αποτελούν μέλη της Πράσινης οικογένειας!

Απώτερος στόχο της Πράσινης οικογένειας παραμένει η απαραίτητη τόνωση της ψυχολογίας καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη των μελών του Πράσινου Δικτύου, αλλά κυρίως τα χαμόγελα των παιδιών!!