Συνέχεια του 2ου κύκλου Σεμιναρίου Προπονητών από το τεχνικό προσωπικό της Πράσινης οικογένειας!

Με μια άκρως σημαντική και εποικοδομητική 2η ημέρα συνεχίστηκε χθές Τρίτη 29/3/21 το τριήμερο σεμινάριο προπονητών από το τεχνικό προσωπικό του Δικτύου, σε συνεργασία με την Sport Team, όπου όλα τα μέλη της μέγαλης Πράσινης οικογένειας είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις μεθόδους και τις προπονητικές μονάδες τις οποίες χρησιμοποιούν οι Σχολές του Δικτύου μας από όλη την Ελλάδα σε διαφοριετικές ηλικιακές ομάδες.

Ομιλητές σε αυτήν την δεύτερη ημέρα ήταν ο κ. Μάνος Καλαμπακάκης (PSS Χανίων), ο κ. Μάνος Μαρκάκης (PSS Ηρακλείου Κρήτηα\ς) και ο κ. Αλέξανδρος Καπουράνης (PSS Παλαιάς Φώκαιας), οι οποίοι ανέλυσαν/παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία έναν εβδομαδιαίο κύκλο προπονητικών μονάδων για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Άκρως σημαντική και η παρουσία του Διευθυντή της Πράσινης Ακαδημίας κ. Σάμιου, οπως και όλου του προσωπικού της Πράσινης Ακαδημίας, όπου με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του εστιάζει στην κοινή φιλοσοφία που θα πρέπει να έχουν οι προπονητές του Πράσινου δικτύου.

Το τριήμερο σεμινάριο από το τεχνικό προσωπικό του Δικτύου θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 18:00 μ.μ. όπως έχει ανακοινωθεί με εξίσου εποικοδομητικές παρουσιάσεις/ομιλίες.

Η συνεχής εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού του Πράσινου Δικτύου είναι βασικό μέλημα της Πράσινης οικογένειας!