ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος 0-2

Ο Αίολος επικράτησε στο «παραδοσιακό» ντέρμπι του Καρπενησίου του ΑΠΟΚ με 0-2 και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/3) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας.

Ρεκόρ στο παθητικό-630 λεπτά με 0

Η ομάδα του Προφήτη Ηλία «έσπασε» ένα σπουδαίο ρεκόρ και κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο τερματοφύλακας Σπύρος Κοκονδύνης (Φωτογραφία) κράτησε ανέπαφη την εστία του και στα 630 λεπτά δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα. Έδωσε 7 παιχνίδια, ενώ ένα κρίθηκε στα χαρτιά.

Μονόλογος Αίολου

Ο Αίολος είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε με 0-1.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Αίολος μόλος στο 1΄ πήρε το προβάδισμα, ο Άγγελος Παχής σέντραρε από αριστερά και ο Παναγιώτης Μάρκης (Φωτογραφία) με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών του ΑΠΟΚ και πέτυχε το 0-1.

Δοκάρι με Κ. Ρούσση

Β΄ Μέρος

Μόνιμα στην επίθεση

Και το δεύτερο μέρος βρήκε τον Αίολο να έχει την μπάλα στα πόδια του να κάνει διαρκείς επιθέσεις και να φτάνει στο τελικό 0-2.

«Κλείδωσε» την νίκη

Ο Παναγιώτης Χρυσικός (Φωτογραφία) στο 68΄ μετά την σέντρα του Άγγελου Παχή από τα δεξιά το λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΚ σκόραρε σε κενή εστία «σφραγίζοντας» την νίκη της ομάδας του 0-2. Πρόκειται για το 4ο γκολ του Χρυσικού στο τρέχον πρωτάθλημα.

Πηγή: EvrytaniaSport