Ποταμια – Αίολος 0-2

Με δυο γκολ του Κώστα Ρούσση στις αρχές κάθε ημιχρόνου ο Αίολος πήρε σημαντική νίκη, επικρατώντας της Ποταμιάς με 0-2.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 150 θεατών.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με τον δεινό σκόρερ Κώστα Ρούσση και στο 50΄ διπλασίασε τα τέρματα του. Μάλιστα ο Ρούσσης έχασε ευκαιρία στο 60΄ να σκοράρει με πέναλτι σουτάροντας στο αντίπαλο δοκάρι. Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία ήταν καλύτερο, επικράτησε δίκαια και χάρης τη νίκη του πήρε σημαντικό προβάδισμα και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία.

Στην αποστολή ο Αζακάς

Μετά από τρία περίπου χρόνια ο Πάνος Αζακάς του Αιόλου βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας, αφού επανέκδωσε το δελτίο του και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Τσιγαρίδα.

Αιφνιδίασε ο Αίολος

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μόλις στο 3ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά με 0-1.

Ο συνήθης ύποπτος

Ο Κώστας Ρούσσης (Φωτογραφία) συνέχισε με γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ, μόλις στο 3΄ όταν ο Άγγελος Παχής σέντραρε από δεξιά ο Φθιωτός φορ ελίχτηκε μέσα στην μικρή περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο κατέληξε στην δεξιά γωνία του Γιώργου Καλύβα (0-1).

 

Εκ νέου γρήγορο γκολ

Ίδιο ξεκίνημα έκανε στην επανάληψη ο Αίολος όπου με νέο γρήγορο γκολ έφτασε νωρίς στο τελικό 0-2.

Διπλασίασε ο Ρούσσης

Στο 5ο λεπτό της επανάληψης ο Δημήτρης Κοτρώνης πάσαρε στον Κώστα Ρούσση,  που από τα όρια της περιοχής έκανε ωραία ενέργεια και με όμορφο χαμηλό πλασέ στην αριστερή γωνία των Μεγαλοχωριτών διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Ο 39χρονος Λαρυμνιώτης φορ έφτασε τα 6 γκολ, όσα και ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος της Ακαδημίας.

 

Χαμένο πέναλτι

Στο 60΄ ο Αίολος κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Σπύρου Ξαγάρα πάνω στον Τόλη Φούκα. Ο Κώστας Ρούσσης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, σουτάροντας δυνατά, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Πηγή: https://www.evrytaniasport.gr/2021/11/0-2.html
Φωτογραφικό υλικό: Evrytaniasport.gr , evrytanika.gr