ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Σ ΑΙΟΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023-24.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΕΠΑΡΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ,ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΔΕ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! Ο Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ,ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 1985-86, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Α.Σ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΛΕΥΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.