Αίολος-Άγραφα 7-0

Ο πρωταθλητής Αίολος έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Γιάννη Τσούκα συνέχισε το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων του, επικρατώντας με το ευρύ 7-0 των Αγράφων.

Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (29/4) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έχοντας πλέον το μυαλό τους στα Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική, έκανε μια δυνατή προπόνηση εν όψει των αγώνων που ακολουθούν. Κυριάρχησε πλήρως και είχε σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Τσούκα που σκόραρε 3 φορές, ένα γκολ πέτυχε οι: Άλεξ Μπακαλίδης, Χριστόδουλος Μισύρης και Γιάννης Πιστιόλης, ενώ ένα σημειώθηκε με αυτογκόλ του Ηλία Τσιγαρίδα.

Πέρασε τα 100

Ο Αίολος ξεπέρασε τα 100 γκολ, φτάνοντας ήδη τα 104, ενώ έκανε το 19/19. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ηλίας Καλύβας.

Το μυαλό στα Play Off

Η πρωταθλήτρια ομάδα του νομού μας πλέον έχει στρέψει την προσοχή στα επικείμενα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και είχε την ευκαιρία να κάνει μια δυνατή προπόνηση εν όψει του σημαντικού μίνι πρωταθλήματος του Μαΐου.

Ευχάριστος λόγος

Ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία) έφυγε εσπευσμένα από το γήπεδο και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Δημήτρη Τσιγαρίδα, καθώς αναμένεται να γίνει πατέρας. Ο Αίολος έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστές για δέκα περίπου αλλαγές, μέχρι να εισέλθει στο γήπεδο ο Κώστας Μπόνιας.

Μια βδομάδα πριν την στέψη

Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνονται τα Play Off της Α΄ Ευρυτανίας και μετά το ματς της 6ης αγωνιστικής του Αίολου με την Ποταμιά θα πραγματοποιηθεί και η απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του νομού μας.

Εξαιρετικός και πρώτος ο Τσούκας

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αίολου Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία) έκανε εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας μάλιστα χατ-τρικ. Έφτασε τα 5 γκολ και οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ στα Play Off.

Α΄ Μέρος

4-0 στην ανάπαυλα

Ο Αίολος πήρε προβάδισμα 4 τερμάτων στο πρώτο 45λεπτο.

Το πρώτο με Χριστόδουλο

Ο Αίολος άνοιξε το σκορ στο 11΄με κοντινό σουτ του Χριστόδουλου Μισύρη

Σκόραρε δις

Ο Γιάννης Τσούκας χρίστηκε σκόρερ στο 22΄ με πανέμορφο χαμηλό σουτ που πρώτα βρήκε και στο κάθετο δοκάρι και 4 λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά ακριβείας του Άγγελου Παχή και με πλασέ από κοντά πραγματοποίησε το 3-0.

Όμορφο γκολ Πιστιόλη

Ο Γιάννης Πιστιόλης (Φωτογραφία) που μας έχει συνηθίσει πλέον να πετυχαίνει πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής, μας χάρισε ένα ακόμη υπέροχο τέρμα. Στο 32΄ από πλάγια αριστερά με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» των Αγράφων, πετυχαίνοντας το 4-0.

Β΄ Μέρος

Άλλα 3…και 7-0

Η ομάδα του Αίολου σημείωσε ακόμη 3 τέρματα, φτάνοντας στο τελικό 7-0.

«Μίλησε» η εμπειρία

Ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 58΄ με κεφαλιά και αφού η μπάλα βρήκε και στον Ηλία Τσιγαρίδα διαμόρφωσε το 5-0, με το τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ. Ο «Μπάκα» σκόραρε στο 69΄ με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Γιάννη Τσούκα από τα δεξιά για το τελικό 7-0.

Χατ-τρικ «Τσουκίνιο»

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχε προηγηθεί ένα ακόμη όμορφο γκολ του Γιάννη Τσούκα που μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και πλασάρισμα σημείωσε χατ-τρικ για το 6-0.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Χρυσικός Φ., Μισύρης(46΄ Μπακογεώργος), Ίβρος(70΄ Μπόνιας), Ρούσσης, Σκοπέτος, Ζαραβέλης(46΄ Παπανικολάου), Πιστιόλης, Παχής(46΄ Μπακαλίδης), Καρακούσης, Τσούκας

Άγραφα (Δημήτρης Κολλημένος): Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος(70΄ Ζωχάκης), Τσιγαρίδας Α., Τσιγαρίδας Η., Κωσταρέλος, Κοράκης, Καλύβας Κ., Καλτσής, Κατσαρός Π., Ζευγουλάς, Γενιτσαρόπουλος