Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο σύλλογος μας Αίολος F.C.-Ακαδημία Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της έναρξης συνεργασίας του με το Δίκτυο Ποδοσφαιρικών Σχολών του  Παναθηναϊκού (PSS) και αναλαμβάνοντας την ευθύνη να αποτελεί τη Σχολή του Δικτύου στην πόλη, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριήμερο ειδικό προπονητικό σεμινάριο από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου.  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καρπενησίου για την παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων για το τριήμερο, το ξενοδοχείο ANESIS, για τη φιλοξενία των ανθρώπων PSS για την άρτια πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας, τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Αλέξανδρο Οικονόμου, τη διατροφολόγο μας κα Κατερίνα Ζαλοκώστα, τη γραμματέα μας κα Ελισάβετ Κουτσοθανάση, τον φωτογράφο μας Κωνσταντίνο Κεφαλά για την πλήρη αποτύπωση του σεμιναρίου και της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους γονείς που έφεραν τα παιδιά κοντά μας.  

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρεία SPORTteam και στον Διευθυντή της Κώστα Αλάσσα, που διαχειρίζεται το PSS και επέλεξε τον Σύλλογο μας για να αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης πράσινης οικογένειας.