Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε δυνατά για την Σχολή του Παναθηναϊκού Καρπενησίου.

Το τριήμερο 17 -19 Σεπτεμβρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να μας επισκεφτεί ο Υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός για το Δίκτυο, κ. Στάθης Τσεκούρας, για να αξιολογήσει τόσο τις εγκατάστασεις και την υλικοτεχνική μας υποδομή, όσο και να μιλήσει στους γονείς των αθλητών μας, προκειμένου να τους εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου. Στη σημαντική εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή στο Ονειρόπετρα Boutique Hotel, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου μας, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το Δίκτυο και τις δράσεις του και να ενημερωθούν από την κα. Κατερίνα Ζαλοκώστα/Διατροφολόγο-Διαιτολόγο, για θέματα που άπτονται του τομέα της.

Ιδιαίτερη τιμή για μας ήταν η παρουσία του Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, κ. Γιάννη Σβερώνη.

Τον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος στο γήπεδο μας, δίνοντας τις ευχές του στους αθλητές μας για μία δυνατή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, αλλά και συνολικά του τριημέρου είχε ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου και Υπεύθυνος της Σχολής Παναθηναϊκου Καρπενησίου, κ. Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, με την αμέριστη βοήθεια του Προέδρου μας κ. Κώστα Σιταρά.

Σας θέλουμε μαζί μας γιατί οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν όλη τη χρονιά!