Τελική δόκιμη αθλητών του δικτύου PSS στο Μουζάκι.

Τμήματα του Δικτύου  Ακαδημιών του Παναθηναϊκού από την Παρασκευή βρέθηκαν στο Μουζάκι, μια πολυπληθής ομάδα ατόμων  απαρτιζόμενη από 180 -200 περίπου νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικούς, θεραπευτές αλλά και συνοδούς των παιδιών. Η περιοχή δέχτηκε σχεδόν 350 επισκέπτες.  Το event διοργανώθηκε με σκοπό την αξιολόγηση νεαρών παιχτών του Δικτύου Ακαδημιών του «τριφυλλιού» και ως γεγονός ήταν βαρύγδουπο.

Την Κυριακή 5/7/2020  κάποια από τα τμήματα των ακαδημιών χρησιμοποίησαν το  γήπεδο Μαυροματίου για την αξιολόγηση  και λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι όλοι μαζί βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου για την ολοκλήρωση του αθλητικού γεγονότος.

Οι ακαδημίες προέρχονταν από Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Αθήνα, Αλιβέρι, Καρπενήσι και Βελεστίνο. Εκτός από τα παιδιά που επιλέχτηκαν  από το τριήμερο προπονητικό σεμινάριο που έγινε στην πόλη μας στο Μουζάκι βρέθηκε ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας Χρήστος Γιαννίτσαρης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς.