ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ μετά την οριστική συμμετοχή του για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Φθιώτιδας κάνει γνωστό:
1ον: Με συντονισμένες κινήσεις του Δ.Σ προσέλαβε νέο προπονητή τον κ. Χρυσαφόπουλο Γιώργο, κάτοχο διπλώματος προπονητή UEFA B’ από το 2012 , έτσι ώστε η λειτουργία του Συλλόγου να συνάδει με τις προυποθέσεις που θέτει η Γ.Γ.Α. Κάνει γνωστό ότι ο κ. Χρυσαφόπουλος διετέλεσε ποδοσφαιριστής του συλλόγου για πάνω από μια δεκαετία, ενώ την περίοδο 2013-2014, ήταν προπονητής του με άκρως πετυχημένη πορεία. Με την έναρξη της συνεργασίας το Δ.Σ του Συλλόγου καλώς ορίζει την εκ νέου συνεργασία με τον κ.Χρυσαφόπουλο, ενώ βεβαιώνει ότι θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για το καλό της ομάδας και τουποδοσφαίρου.
2ον: Ευχαριστεί ειλικρινώς τον απερχόμενο προπονητή κ. Δημήτρη Τσιγαρίδα, γιο του αείμνηστου πρώτου προέδρου του σωματείου Παύλου Τσιγαρίδα. Του εύχεται οικογενειακή υγεία και κάθε επιτυχία στην καινούρια του ομάδα και ευελπιστεί ότι οι δρόμοι του συλλόγου θα ξανασμίξουν μαζί του. Θεωρεί ότι με τον παρόντα τρόπο τιμά τόσο την προσφορά του, ως ποδοσφαιριστής μας αλλά και τη συμμετοχή του στην πρόοδο του ποδοσφαίρου και τους τίτλους που κέρδισε μαζί του, ο Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ με προπονητή τον κ. Τσιγαρίδα