Περαμαϊκός-Αίολος 3-0

Την καλύτερη δυνατή προσπάθεια κατεβαίνοντας με αρκετά προβλήματα έκανε ο Αίολος, γνωρίζοντας την 4η του ήττα στη σειρά με 3-0 από τον ισχυρό Περαμαϊκό.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος και άρχισε στις 5. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική (6ος Όμιλος).

Ο Περαμαϊκός του Αχιλλέα Ανδριανάκη ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου αντιπάλου, προηγούμενος με δυο γκολ διαφορά από το πρώτο μέρος, προσθέτοντας ένα τρίτο στην επανάληψη. Σκόρερ του χρίστηκαν τρεις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Κωνσταντίνος Μιτσάνι, Αντώνης Τσάγκαρης με πέναλτι και Δημήτρης Γεωργίου. Το συγκρότημα του Περάματος επέστρεψε στις επιτυχίες και ανέβηκε στους 7 πόντους και την 3η θέση, διεκδικώντας την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα παρουσίασε ανταγωνιστική εικόνα και σε αυτό το παιχνίδι, με το σκορ να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι προέρχεται από ένα αρκετά «φτωχό» πρωτάθλημα. Οι «τζιαλομπλού» έπαιξαν μάλιστα με αρκετές απουσίες και προστέθηκαν και προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα του Καρπενησίου παραμένει τελευταία χωρίς βαθμό και θα επιχείρησει να κάνει «σεφτέ» στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά την Κυριακή 4 Ιουνίου για την 6η αγωνιστική. Οι Ευρυτάνες θα παίξουν στο γήπεδο Μαλαμάτων Φωκίδας με τον Απόλλωνα Ευπαλίου, ενώ κομβικό ματς ανόδου στη Βοιωτία με τον Ελλοπιακό δίνουν οι δευτεραθλητές Πειραιά.

Ίδιο σκορ

Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας είχαν γνωρίσει την ήττα με το ίδιο σκορ και στο εκτός έδρας ματς με τη Νέα Αρτάκη. Επιπλέον ο Περαμαϊκός είχε κερδίσει με 3-0 και τον πρωταθλητή Φωκίδας Απόλλωνα Ευπαλίου.

«Τελικός» στη Βοιωτία

Η συνάντηση Ελλοπιακός-Περαμαϊκός θα κρίνει όπως όλα δείχνουν και το 3ο «εισιτήριο» της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, μετά τη Νέα Αρτάκη και τον ΠΑΣ Κόρινθος. Οι δευτεραθλητές της ΕΠΣ Πειραιά «βολεύονται» και με ισοπαλία, έχοντας έναν βαθμό παραπάνω από τον αντίπαλο τους.

Βελτιωμένη επίδοση

Αρκετά καλύτερη και ανταγωνιστική εικόνα έχει στη φετινή διαδικασία ο Αίολος. Δεν έχει βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή τα τέρματα του είναι 1-10. Πέρυσι τερμάτισε χωρίς γκολ, δεχόμενος 26 τέρματα.

Αλλαγές στην 11αδα

Θέση στο αρχικό σχήμα του Δημήτρη Τσιγαρίδα πήραν για πρώτη φορά στα Play Off οι νεαροί Γιάννης Πιστιόλης και Φώτης Χρυσικός ενώ επανήλθε ο Άλεξ Μπακαλίδης. Πήραν τις θέσεις των απόντων Παναγιώτη Χρυσικού και Θωμά Χαντζή, καθώς και του Γιώργου Παπανικολάου που μπήκε ως αλλαγή. Εκτός ήταν επίσης μεταξύ άλλων και οι: Κώστας Μπόνιας  και Δημήτρης Κοτρώνης.

«Έχασε» Ρούσση

Ο Αίολος υποχρεώθηκε νωρίς σε αναγκαστική αλλαγή, με τον «στυλοβάτη» της άμυνας Δημήτρη Ρούσση (Φωτογραφία) να αποχωρεί. Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος και αυτός δεν ξεκίνησε λόγω τραυματισμού. Με την αποχώρηση του Ρούσση οπισθοχώρησε ο Ηλίας Καλύβας, καλύπτοντας το κέντρο της άμυνας με τον Νίκο Σκοπέτο.

Τα τρία γκολ

Ο Κωνσταντίνος Μιτσάνι στο 21΄ άνοιξε το σκορ. Ο Αντώνης Τσάγκαρης στο 37΄ με χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Μιτσάνι από τον Χριστόδουλο Μισύρη έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό με τον 35χρονο Δημήτρη Γεωργίου. Ο Αίολος απείλησε στο α΄ μέρος με σουτ του Νίκου Καρακούση που απέκρουσε ο Δημήτρης Κατσικούρης.

Συνθέσεις Ομάδων

Περαμαϊκός (Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης(88΄ Μουτάφης), Νούχο, Μικρούλης, Βουρνάζος, Γεωργίου(81΄ Ταλαμπέκος), Σερμάδι(73΄ Λάππας), Τσάγκαρης(88΄ Ξηρός), Πέρρος(73΄ Παλυβός), Μεσσήνης, Μιτσάνι, Κοττάκης

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Σκοπέτος, Μισύρης, Ρούσσης(36΄ λ.τρ. Παπανικολάου), Καλύβας, Φούκας, Μπακαλίδης, Παχής, Χρυσικός Φ., Καρακούσης, Πιστιόλης