Άγραφα-Αίολος 1-5

Πιστοποίησε την ανωτερότητα του ο πρωτοπόρος Αίολος, νικώντας με το ευρύ 5-1 τα Άγραφα.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη(19/4) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5.15. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας και έγινε κάτω από βροχόπτωση στο α΄ μέρος.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα συνέχισε απτόητος την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα, κυριαρχώντας και φτάνοντάς σε μια ακόμη νίκη. Για τους νταμπλούχους Ευρυτανίας σκόραραν οι: Γιάννης Τσούκας (2), Άγγελος Παχής, Χριστόδουλος Μισύρης και Γιάννης Πιστιόλης. Ενώ δοκάρι είχε ο Γιάννης Τσούκας και ο Κώστας Μπόνιας με εκτέλεση πέναλτι.

Με βροχή το α΄

Η αναμέτρηση των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας έγινε με βροχόπτωση στο α΄ μέρος και συννεφιά στην επανάληψη.

Δεύτερο γκολ

Η εστία του Νίκου Καρανάσιου «παραβιάστηκε» για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Α΄ Μέρος

Μπροστά με +4

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Προφήτη Ηλία προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-4

Δυο γρήγορα τέρματα

 

Μόλις στο 14΄ ο Αίολος είχε ήδη σκοράρει δυο φορές παίρνοντας από νωρίς σημαντικό προβάδισμα νίκης. Στο 6΄μετά το γύρισμα του Νίκου Καρακούση από αριστερά, ο Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία) με σουτ από τα όρια της περιοχής πέτυχε το 0-1. 8 λεπτά έπειτα ξανά ο αφύλακτος Γιάννης Τσούκας από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2 μετά την σέντρα του Χριστόδουλου Μισύρη.

 

Έψαξε το χατ-τρικ

Στο 17΄ το όμορφο σουτ του Γιάννη Τσούκα εκτός περιοχής σταμάτησε στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Κώστα Ιωάννου.

Βρήκε δίχτυα

O Άγγελος Παχής (Φωτογραφία) στο 34΄ μετά την ασιστ του Νίκου Καρακούση σκόραρε με έξοχο σουτ, «γράφοντας» το 0-3.

4ο με Μισύρη

Στο 35΄ ο Αίολος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Γιάννη Τσούκα από τον Βαγγέλη Μάκκα. Ο Κώστας Μπόνιας εκτέλεσε το πέναλτι, ο Κώστας Ιωάννου απέκρουσε στην δεξιά του γωνία, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χριστόδουλος Μισύρης με νέα προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το 0-4.

Β΄ Μέρος

Κατέβασε στροφές

Ο Αίολος έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει της συνέχειας του στα Play Off, με τις ομάδες να σκοράρουν από μια φορά για το τελικό 1-5. Μάλιστα ο Δημήτρης Τσιγαρίδας έκανε 5 αλλαγές στην ανάπαυλα.

 

«Γκολάρα» Πιστιόλη

Το πιο θεαματικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 68΄ όταν ο Γιάννης Πιστιόλης με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας των γηπεδούχων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Το γκολ της τιμής


Η ομάδα των Αγράφων κέρδισε πέναλτι στο 75΄ σε σπρώξιμο του Δημήτρη Ρούσση στον Θωμά Τσίπρα. Ο Ανέστης Κοράκης (Φωτογραφία) με υποδειγματική εκτέλεση στην αριστερή γωνία του Νίκου Καρανάσιου μείωσε στο τελικό 1-5. Μια εβδομάδα πριν ο Κοράκης είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ποταμιά.

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Δημήτρης Κολλημένος): Ιωάννου, Καββαδίας, Φύκας(28΄ λ.τρ. Τσιγαρίδας Α.), Δροσίνης(61΄ λ.τρ. Ζωχάκης), Μάκκας, Κοράκης, Ζευγουλάς, Ζαχαράκης, Καλύβας Κ., Τσίπρας, Καλτσής

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Φούκας(46΄ Μπακογεώργος), Μισύρης(46΄ Πιστιόλης), Ρούσσης, Καλύβας Η., Παπανικολάου, Μπόνιας(46΄ Σκοπέτος), Παχής, Ζαραβέλης(46΄ Ίβρος), Καρακούσης(46΄ Μπακαλίδης), Τσούκας

 

Πηγή: https://www.evrytaniasport.gr/2023/04/1-5.html