Αίολος-ΑΕΚ 5-0

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια εξαιρετικές συνθήκες για την εποχή.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης. Είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας σωρεία τελικών προσπάθειών. Παράλληλα στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές παίρνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Χατ-τρικ σημείωσε ο Κώστας Ρούσσης, ενώ μια φορά σκόραραν οι: Πάνος Χρυσικός και Γιάννης Πιστιόλης. Ο Αίολος είχε και τρία δοκάρια με τους: Κώστα Μπόνια, Άγγελο Παχή και Πάνο Χρυσικό, βρισκόμενος μόνος στην κορυφή με 6 πόντους.

2Χ2 για Αίολο

Ο Αίολος έκανε το 2Χ2 μετά την νίκη και την πρεμιέρα με την Ακαδημία, βρισκόμενος στην κορυφή.

Χωρίς τέρμα

Στις πρώτες δυο αγωνιστικές ο Αίολος έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Μπροστά με 3-0

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσιγαρίδα μπήκαν δυνατά στο ματς και έφτασαν στο υπέρ τους 3-0 στο ημίχρονο.

Δοκάρι στο ξεκίνημα 

Μόλις στο δεύτερο λεπτό οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ όταν το δυνατό σουτ του Κώστα Μπόνια (Φωτογραφία) από τα όρια της περιοχής τράνταξε το αριστερό δοκάρι της ΑΕΚ.

Προηγήθηκε με Χρυσικό

Ο Πάνος Χρυσικός στο 6΄ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Πάνου Μάρκη από τα δεξιά και την κακή εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με πλασέ στην αριστερή γωνία άνοιξε το σκορ (1-0).

Ακόμη ένα δοκάρι 

Ο Αίολος είχε δοκάρι ξανά στο 13΄ όταν μετά το κόρνερ του Κώστα Μπόνια από τα αριστερά το πλασέ του Άγγελου Παχή χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια ο Ιωάννου μπλόκαρε.

Διπλασίασε ο Ρούσσης 

Στο 27΄ ο Κώστας Ρούσσης εκμεταλλεύτηκε την ασιστ του Πάνου Χρυσικού και με πλασέ στην δεξιά γωνία του Κώστα Ιωάννου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

3-0 με πέναλτι Ρούσση

Ο Γιάννης Τσάκνης ανέτρεψε τον Τόλη Φούκα με τον ρέφερι Λάμπρο Κολοκώτσιο να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Κώστας Ρούσσης με άψογη εκτέλεση ψηλά στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα διαμόρφωσε το 3-0.

Πρώτη Αθανασόπουλου 

Την πρώτη του εμφάνιση με τους γηπεδούχους έκανε ο Θοδωρής Αθανασόπουλος που αποκτήθηκε από την Ακαδημία. Πρόκειται για τον γιο του παλαιού Προέδρου του συλλόγου Γιάννη.

————————

Αρχή με γκολ

Η ομάδα μας ξεκίνησε με γκολ στην επανάληψη, ο Πάνος Μάρκης στο 46΄ σέντραρε από δεξιά, ο Κώστας Ρούσσης με κεφαλιά πέτυχε χατ-τρικ για το 4-0. Ο έμπειρος φορ έφτασε τα 4 γκολ και είναι ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος.

«Τρίτωσαν» τα δοκάρια

Για τρίτη φορά οι παίκτες του Αίολου είδαν προσπάθεια τους να σταματάει στα αντίπαλα δοκάρια, όταν στο 57΄ το δυνατό σουτ του Πάνου Χρυσικού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της ΑΕΚ.

«5σφαιρός» με Πιστιόλη 

Ο φέρελπις Γιάννης Πιστιόλης στο 82΄ με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ στην αριστερή γωνία του Κώστα Ιωάννου πέτυχε το τελικό 5-0.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Φούκας(46΄ Αθανασόπουλος), Μισύρης(57΄ Καρφής), Ζαραβέλης, Ίβρος(48΄ λ.τρ. Σερπάνος), Μάρκης, Μπόνιας(46΄ Σκοπέτος), Πιστιόλης, Ρούσσης, Παχής, Χρυσικός

ΑΕΚ (Δημήτρης Κολλημένος): Ιωάννου, Μπλέντζος, Τσάκνης, Λάππας, Νιαβής(68΄ Καλτσής), Τόλης, Μαστρογιάννης(46΄ Τσαγιάννης), Κρίντας, Μουτσούλας(53΄ Κοτσιμπός), Φλωράκης, Καββαδίας(73΄ Μάκκας Χ.)

πηγή: https://www.evrytaniasport.gr/2021/11/5-0.html