Αίολος-Ακαδημία 12-0

«Καταιγιστικός» ήταν ο Αίολος που συνέτριψε τους πιτσιρικάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 με 12-0 κάνοντας το 14 στα 14.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/4) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α΄ Ευρυτανίας

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας το 14 στα 14. Κυριάρχησε στο παιχνίδι σκοράροντας 12 φορές χάρις τα γκολ των: Νίκου Καρακούση(4), Άγγελου Παχή(2), Άλεξ Μπακαλίδη(2), Δημήτρη Ίβρου, Γιάννη Πιστιόλη, Γιώργου Παπανικολάου και αυτογκόλ του Παλαιολόγου. Δοκάρι στο α΄ μέρος είχε ο Χριστόδουλος Μισύρης.

Ο Αίολος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια φτάνοντας τους 42 βαθμούς, η Ακαδημία τερματίζει στην 5η ή στην 6η θέση έχοντας 16 βαθμούς.

Απόλυτο νικών

Ο Αίολος σε 14 αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες νίκες τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 42 βαθμούς. Δέχτηκε μόλις 1 γκολ, ενώ στο περυσινό πρωτάθλημα δεν είχε δεχτεί κάποιο, συνεχίζοντας εξαιρετικά και στο αμυντικό κομμάτι.

Μοιρασιά στο «χρυσό παπούτσι»

Ο Νίκος Καρακούσης (Φωτογραφία) με τα 4 γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος(Αγωνίστηκε 45΄) τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 18 μαζί με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο της Ποταμιάς.

Το «μυαλό» στα μπαράζ- Με +6

Ο Αίολος πλέον στρέφει την προσοχή του στα Play Off, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το μίνι-πρωτάθλημα με αντίπαλο το Ραπτόπουλο. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας έχουν σημαντικό προβάδισμα και +6 βαθμούς από την Ποταμιά.

Α΄ Μέρος

Δίχτυα 5 φορές

Ο Αίολος στο α΄ μέρος δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, σκόραρε 5 φορές προηγούμενος με 5-0.

Στο 11΄ μετά το κόρνερ του Άγγελου Παχή ο στόπερ Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία Αριστερά) με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0. Τρία λεπτά έπειτα ο Γιώργος Παπανικολάου (Φωτογραφία Δεξιά) με κοντινή προβολή μετά την σέντρα του Χριστόδουλου Μισύρη και την ασιστ του Χάρη Ζαραβέλη σκόραρε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων (2-0).

 

Δοκάρι με Μισύρη


Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το ξαφνικό σουτ του Χριστόδουλου Μισύρη (Φωτογραφία) εκτός περιοχής προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Τσάνε.

Δυο γκολ Παχή

Ο Αποστόλης Φούκας μοίρασε ισάριθμες ασιστ και ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία) σκόραρε δυο φορές. Πρώτα στο 31΄ διαμόρφωσε το 3-0 και 9 λεπτά έπειτα σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-0.

Αυτογκόλ Παλαιολόγου

4 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45΄ ο Παλαιολόγος (Φωτογραφία) άθελα του πέτυχε αυτογκόλ για το 5-0 μετά την σέντρα του Άγγελου Παχή.

Β΄ Μέρος

Ακόμη 7

Ο Αίολος με 7 γκολ στο δεύτερο 45λεπτο έφτασε στο επιβλητικό 12-0.

 

Come Back με γκολ

 

Ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) στην επανεμφάνιση του με τον Αίολο μόλις στο 2ο λεπτό παρουσίας του με σουτ εκτός περιοχής σκόραρε για το 6-0.

Άρχισε να σκοράρει

Ο Νίκος Καρακούσης στο 52΄ μετά την όμορφη ασιστ του Γιώργου Μπακογεώργου πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο ματς για το 7-0. Στο 64΄ ο «Μπάκο» με νέα ασιστ έβγαλε τον Νίκο Καρακούση σε κενή εστία που με προβολή σκόραρε το 8-0.

9-0 με όμορφο γκολ Πιστιόλη

«Καρέ» Καρακούση

Ο Νίκος Καρακούσης έφτασε τα 4 γκολ και τα 18 συνολικά χάρης το πλασέ από κοντά στο 77΄ μετά την τρίτη ασιστ του Γιώργου Μπακογεώργου(10-0) και το ξαφνικό σουτ στο 86΄ όπου σημείωσε το τελικό 12-0.

Δεύτερο Μπακαλίδη

Ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 82΄ μετά το κόρνερ του Γιάννη Πιστιόλη την κεφαλιά-πάσα του Νίκου Καρακούση σκόραρε το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση για το 11-0.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Σκοπέτος, Μισύρης(46΄ Καρακούσης), Ρούσσης, Ίβρος, Καλύβας Η., Μπόνιας(46΄ Κοτρώνης Δ.), Παπανικολάου, Ζαραβέλης(46΄ Μπακαλίδης), Παχής(46΄ Πιστιόλης), Φούκας(46΄ Μπακογεώργος)

Ακαδημία (Δημήτρης Αντωνίου & Χρήστος Καλαμπάκας): Τσάνε, Καραγιάννης, Καλύβας Α., Κοτρώνης Α., Σεριανάϊ, Παρούτσας, Καλογιάννης, Ντάλλας(46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Τσιλίκας, Μουρτογιάννης, Παλαιολόγος

Πηγή: https://www.evrytaniasport.gr/2023/04/12-0.html