Αίολος-Ραπτόπουλο 4-0

Ξεκίνημα με το «δεξί» στη μίνι διαδικασία των μπαράζ για τον Αίολο, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-0 του μαχητικού Ραπτοπούλου.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 16:00. Ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα μπήκε με θετικό τρόπο στη διαδικασία των μπαράζ, συνεχίζοντας να οδηγεί την «κούρσα» της βαθμολογίας. Εκμεταλλεύτηκε ένα καλό 3λεπτο στο α΄ μέρος, «ξεκλειδώνοντας» την αντίσταση του αντιπάλου και μετατρέποντας το σκορ στο 3-0, ενώ πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στην επανάληψη. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι: Άγγελος Παχής (2), Νίκος Σκοπέτος και Πάνος Χρυσικός. Από ένα δοκάρι είχαν στην επανάληψη οι: Κώστας Μπόνιας, Άγγελος Παχής, Πάνος Χρυσικός και Αποστόλης Φούκας. Οι «Αιολίτες» ανέβηκαν στους 45 πόντους, έχοντας διαφορά +6 από τη δεύτερη Ποταμιά.

Α΄ Μέρος

Υπόθεση 3΄

Ο Αίολος κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά έφτασε στην επίτευξη τριών τερμάτων, μετατρέποντας το 0-0 σε 3-0. Η Δόξα στάθηκε καλά αμυντικά μέχρι εκείνη την ώρα.

Σπεσιαλίστας ο Παχής

Ένα ακόμη γκολ με απευθείας χτύπημα κόρνερ, το 3ο για φέτος πέτυχε ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία), ο οποίος στο 26΄ άνοιξε με αυτόν τρόπο το σκορ.

Δυο ακόμη γρήγορα γκολ

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα διπλασίασε τα γκολ του στο 28΄ με τον δεξιό μπακ Νίκο Σκοπέτο (Φωτογραφία) από ασίστ του Άγγελου Παχή. Ο τελευταίος έκανε δυο τα προσωπικά του γκολ και τρία της ομάδας του ένα λεπτό αργότερα, ύστερα από σέντρα του Άλεξ Μπακαλίδη και ασταθές διώξιμο της αντίπαλης άμυνας.

Β΄ Μέρος

Ανωτερότητα Αιόλου

Στο ρελαντί ο Αίολος σκόραρε μια φορά, ενώ είχε και τέσσερα δοκάρια. Η Δόξα κατάφερε να διατηρήσει τη συνοχή της και να κρατήσει το σκορ σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Συνδυάστηκαν οι αλλαγές

Ένα όμορφο τέρμα πέτυχε ο Αίολος στο 47΄, όταν ο Αποστόλης Φούκας σέντραρε και ο Πάνος Χρυσικός (Φωτογραφία) με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

«Ένοιωσε» τα δοκάρια

Η μπάλα σταμάτησε 4 φορές στα δοκάρια του Θοδωρή Παπαδήμου σε προσπάθειες των: Κώστα Μπόνια στο 56΄, Άγγελου Παχή στο 66΄, Πάνου Χρυσικού στο 78΄ και Αποστόλη Φούκα (Φωτογραφία δεξιά) στο 80΄.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος(46΄ Φούκας), Σκοπέτος, Μισύρης(58΄ Χρυσικός Φ.), Ρούσσης, Ίβρος, Παπανικολάου, Μπόνιας, Μπακαλίδης(46΄ Κοτρώνης), Παχής, Καρακούσης(46΄ Χρυσικός Π.), Πιστιόλης(58΄ Χρυσικός Φ.)

Ραπτόπουλο (-): Παπαδήμος Θ., Σιαφάκας, Γεωργαλής Β., Σιαλμάς, Πέτσας, Γεωργαλής Θ., Μπισμπίκης(49΄ λ.τρ Ξυραφάκης), Λαθύρης, Παππάς, Κοτούλας, Αθανασίου

Πηγή: https://www.evrytaniasport.gr/2023/04/4-0_9.html