ΑΕΚ – Αίολος 0 – 11

Ακάθεκτος συνέχισε ο Αίολος, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-11 της ΑΕΚ, έχοντας τον φορ του Κώστα Ρούσση σε μεγάλα κέφια.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου και άρχισε στις 15:30, ενταγμένη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα κυριάρχησε και έκανε ένα ακόμη «βήμα» για την απευθείας κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με το επιβλητικό 0-7, φτάνοντας στην επανάληψη σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. «8αρε» τερμάτων για τον εκπληκτικό Κώστα Ρούσση, ενώ ένα γκολ σημείωσαν οι: Χριστόδουλος Μισύρης, Παναγιώτης Χρυσικός και Γιάννης Πιστιόλης. Δυο δοκάρια για τον Παναγιώτη Χρυσικό και ένα για τον Κώστα Σερπάνο, όλα στο β΄ μέρος.

Κρατά το μηδέν

Ανέπαφη για ένα ακόμη ματς έμεινε η εστία του Σπύρου Κοκονδύνη.

Ακόμη σκοράρει

Ο Λαρυμνιώτης επιθετικός Κώστας Ρούσσης (Φωτογραφία) πέτυχε 8 γκολ. Έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα και «κλείδωσε» την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ.

Α΄ Μέρος

Άνετος ο Αίολος

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Αίολος προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με το εντυπωσιακό 0-7.

Έφτασε στα 7 

Ο Αίολος με πέντε γκολ του Κώστα Ρούσση στο 5΄, στο 13΄, στο 23΄, στο 28΄ και στο 42΄ και ένα του Χριστόδουλου Μισύρη στο 25΄ και Πάνου Χρυσικού στο 36΄ προηγήθηκε με 0-7.

Διαδικαστική επανάληψη

Ακόμη τέσσερα τέρματα σημείωσαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο δεύτερο 45λεπτο, επικρατώντας με 0-11 της μαχητικής ΑΕΚ.

Χρόνο στους μικρούς

Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας πέρασε στο ημίχρονο τους νεαρούς Γιάννη Πιστιόλη, Θανάση Καρφή και Κώστα Σερπάνο, δίνοντας τους σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

«Έσπασε» τα δοκάρια

Στο β΄ μέρος ο Πάνος Χρυσικός είχε δυο δοκάρια, ενώ ένα είχε ο νεαρός Κώστας Σερπάνος (Φωτογραφία).

Το τελικό 0-11 διαμορφώθηκε με ακόμη τρία τέρματα του Κώστα Ρούσση στο 63΄, στο 67΄ και στο 74΄, ενώ ο Γιάννης Πιστιόλης (Φωτογραφία) στο 73΄ σκόραρε με απευθείας φάουλ.

ΑΕΚ (Δημήτρης Κολλημένος): Μπλέντζος, Ζιάκας, Τσάκνης, Λάππας, Μάκκας Ε., Κοτούλας, Χαλκιάς, Τόλης, Γενιτσαρόπουλος, Κολλημένος, Κεφαλάς

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Φούκας(46΄ Πιστιόλης), Μισύρης(46΄ Σερπάνος), Ζαραβέλης, Αδάμ, Παχής(46΄ Καρφής), Μπόνιας, Ρούσσης Δ.(37΄ λ.τρ Ίβρος), Ρούσσης Κ., Μάρκης, Χρυσικός

Πηγή: https://www.evrytaniasport.gr/2022/03/0-11.html