Ραπτόπουλο-Αίολος 2-6

Νικηφόρο πέρασμα και μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στο Ραπτόπουλο για τον Αίολο, που επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με του ευρύ 2-6.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου στο γήπεδο Ραπτοπούλου, αρχίζοντας στις 17:00. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα με «αέρα» τίτλου ύστερα από το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ποταμιά έφτασε σε μια ακόμη νίκη, στοχεύοντας να μπει στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική με το απόλυτο νικών. Από δυο γκολ σημείωσαν οι μεσοεπιθετικοί Νίκος Καρακούσης και Άλεξ Μπακαλίδης, ενώ το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ έβαλαν και οι: Άγγελος Παχής και Γιώργος Μπακογεώργος. Οι νικητές που έφτασαν στους 54 πόντους είχαν και δυο δοκάρια στο α΄ μέρος με τον Χριστόδουλο Μισύρη και τον Δημήτρη Ρούσση.

Μαθηματικά πρωταθλητής

Ο Αίολος έφτασε και μαθηματικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το έβδομο στην ιστορία του, διατηρώντας τα σκήπτρα στον νομό. Έφτασε μάλιστα τις 18 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας στο 20/20. Οι υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική εκκινούν στις 14 Μαΐου με την πρωταθλήτρια Εύβοιας Νέα Αρτάκη εκτός έδρας.

Α΄ Μέρος

Ενδιαφέρον ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, αλλά οι φιλοξενούμενοι μόλις σε 4 λεπτά πέτυχαν την ανατροπή. Τα γκολ του α΄ μέρους που έληξε με 1-2 σημειώθηκαν στο 20λεπτο.

Αιφνιδιασμός γηπεδούχων

Μόλις στο 9΄ το Ραπτόπουλο πήρε το προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο Αποστόλη Παππά.

Ανατροπή Αιόλου

Με τον Άγγελο Παχή στο 14ο λεπτό και τον Νίκο Καρακούση στο 18΄ ο Αίολος ανέτρεψε γρήγορα το σκορ από 1-0 σε 1-2. Ο Παχής έφτασε τα 4 γκολ στα Play Off.

Δυο δοκάρια

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με κεφαλιές των Χριστόδουλου Μισύρη στο 13΄ και Δημήτρη Ρούσση στο 24΄.

Αναγκαστική αλλαγή

Τον Ηλία Καλύβα αντικατέστησε μόλις στο 16ο λεπτό λόγω τραυματισμού ο Άλεξ Μπακαλίδης.

Β΄ Μέρος

Πιο ελεύθερο παιχνίδι

Το ματς στην επανάληψη περιλάμβανε συνολικά 5 γκολ, με τους Καρπενησιώτες να φτάνουν στο τελικό 2-6 και τους Ραπτοπουλίτες να μάχονται φιλότιμα.

Ο Άλεξ Μπακαλίδης σκόραρε δυο γκολ στο 47΄ και στο 68΄, ενώ ο Γιώργος Μπακογεώργος στο 75΄ και ο Νίκος Καρακούσης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 85΄ βρήκαν δίχτυα για τον Αίολο. Η Δόξα είχε μείωσε προσωρινά σε 2-3 με νέο γκολ του Αποστόλη Παππά στο 53΄.

Συνθέσεις Ομάδων

Ραπτόπουλο (Γιώργος Παππάς): Παπαδήμος Λ., Σιαφάκας, Ροΐδης, Σιαλμάς, Γεωργαλής Θ., Ζαραΐδώνης(84΄ Κώτσιας), Παπαντζίμας, Αθανασίου, Παππάς(72΄ Μπισμπίκης), Λαθύρης, Ξυραφάκης(56΄ Κολοκούρας)

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Ζαραβέλης, Χρυσικός Φ., Μισύρης(46΄ Τσούκας), Ρούσσης, Ίβρος, Καλύβας(16΄ λ.τρ Μπακαλίδης), Μπόνιας, Παχής, Μπακογεώργος, Καρακούσης, Πιστιόλης