Κυπελλούχος Ευρυτανίας ο Αίολος. Αίολος-Ποταμιά 1-0

Με τέρμα του Δημήτρη Ρούσση στο 68΄ ο Αίολος νίκησε την Ποταμιά με 1-0 και έκανε το νταμπλ, επικρατώντας της Ποταμιάς με 1-0.

Ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 3.30 το μεσημέρι. Έγινε κάτω από χαμηλή θερμοκρασία με διαστήματα βροχόπτωσης.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έδειξε για ακόμη μια φορά ότι φέτος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του νομού Ευρυτανίας, φτάνοντας στο νταμπλ. Με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει το μηδέν και προσεκτικές επιλογές, έφτασε στην επικράτηση. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο στόπερ Δημήτρης Ρούσσης στο 68΄, ενώ στο 39΄ είχε και δοκάρι με τον Άγγελο Παχή.

Mε αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος στην Ευρυτανία. Ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική για τον Αίολο, τα οποία αρχίζουν στις 8 Μαΐου.

«Άρωμα» Super League

Ο ρέφερι της Super League 1 Γιώργος Τζοβάρας (Φωτογραφια) από την Φθιώτιδα σφύριξε το παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες.

8ο κύπελλο

Ο Αίολος κατέκτησε το 8ο κύπελλο Ευρυτανίας της ιστορίας του, καθώς και το 2ο του «νταμπλ», μετά από αυτό το 2015.

Δοκάρι με Παχή

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 39΄ όταν ο Άγγελος Παχής από μακρινή απόσταση σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιώργου Καλύβα.

Το καθοριστικό τέρμα

 

Το γκολ που έκρινε τον τελικό σημειώθηκε στο 68΄, όταν ο Άγγελος Παχής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Γιώργος Καλύβας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Δημήτρης Ρούσσης (Φωτογραφία) με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.


 

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Φούκας, Μισύρης, Ζαραβέλης, Αδάμ(78΄ λ.τρ. Καλύβας Τ.), Πιστιόλης(67΄ Μάρκης), Μπόνιας(86΄ Σκοπέτος), Ρούσσης Δ., Ρούσσης Κ., Παχής, Χρυσικός Π.

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Αθανασόπουλος, Μπουμπουρής, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής(21΄ λ.τρ. Κουτσουπιάς Κ.), Καβαλάρης(78΄ Ηλιάδης), Κουτσουπιάς Θ., Σταμούλης Κ., Λέρης, Πλεξίδας(65΄ Γουλέτας)