ΠΑΟΚ-Αίολος 0-15

Ασταμάτητος ήταν ο πρωτοπόρος Αίολος, που «διέσυρε» τον ΠΑΟΚ με το «αστρονομικό» σκορ 0-15. 6 τέρματα πέτυχε ο Νίκος Καρακούσης.

Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο (4/3) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3.15 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και έγινε με διάστημα βροχόπτωσης και χωρίς παρουσία θεατών.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε έναν υγιεινό περίπατο και πέτυχε την πιο ευρεία φετινή του νίκη. 6 γκολ σημείωσε ο Νίκος Καρακούσης, χατ-τρικ πέτυχαν οι: Γιάννης Τσούκας και Χριστόδουλος Μισύρης, ενώ 1 γκολ σημείωσαν οι: Αποστόλης Φούκας, Φώτης Χρυσικός και Δημήτρης Κοτρώνης. Δοκάρι είχε ο Κώστας Μπόνιας.

11Χ11 για Αίολο

Ο νταμπλούχος Αίολος μετράει απόλυτο νικών έχοντας το 11 στα 11. Έχει μάλιστα δεχτεί μόλις ένα γκολ.

«6σφαιρος» ο Καρακούσης-Ανέβηκε 1ος

Ο Νίκος Καρακούσης (Φωτογραφία) ήταν εντυπωσιακός σκοράροντας 6 τέρματα και φτάνοντας τα 14 συνολικά και μοιράζεται την κορυφή του πίνακα των σκόρερ με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο της Ποταμιάς. Τα 9 τέρματα έφτασε επίσης ο Γιάννης Τσούκας σε μόλις τέσσερις εμφανίσεις.

1 λεπτού σιγή

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

7 με το «καλημέρα»

Συνολικά 7 τέρματα πέτυχε ο ασταμάτητος Αίολος στο πρώτο μέρος φτάνοντας στο 0-7.

Αρχή με πέναλτι

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Νίκος Καρακούσης μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Κοτρώνης από την ανατροπή του Γιάννη Τσάκνη.

Διπλασίασε ο Χριστόδουλος

Ο Χριστόδουλος Μισύρης (Φωτογραφία) στο 13΄ με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε δυο τα γκολ της ομάδας του (0-2).

Ανέβηκε στο 0-4

Ο Αίολος στο 18΄με τέρμα του Γιάννη Τσούκα (Φωτογραφία) και νέο γκολ του Χριστόδουλου Μισύρη στο 20΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Δοκάρι με Μπόνια

Στο 25΄ ο Κώστας Μπόνιας (Φωτογραφία) με χαμηλό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε την ρίζα της δεξιάς δοκού του ΠΑΟΚ.

Η ώρα των Φούκα & Χρυσικού

Ο Αποστόλης Φούκας  στο 33΄ με κοντινό πλασέ και 4 λεπτά μετά ο Φώτης Χρυσικός με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι βρήκαν δίχτυα για κάνουν το 0-5 και  0-6 αντίστοιχα. Ο Φώτης Χρυσικός σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Αιόλου.

Δεύτερο γκολ Καρακούση

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δεύτερο προσωπικό γκολ του εξαιρετικού Νίκου Καρακούση στο 40΄ που με σουτ έκανε το 0-7.

Β΄ Μέρος

Άλλα 8

Ακόμη 8 φορές βρήκε δίχτυα ο Αίολος στο δεύτερο μέρος φτάνοντας στον αστρονομικό σκορ του 0-15.

Με ίδιο ρυθμό

Ο Αίολος πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος σκόραρε ξανά και στο 49΄ ο Γιάννης Τσούκας κοντινό προβολή μετά την σέντρα του Χριστόδουλου Μισύρη έκανε το 0-8. Ο Νίκος Καρακούσης στο 53΄ μετά την ασίστ του Θανάση Καρφή σκόραρε για το 0-9.

Χατ-τρικ Μισύρη

Ο Χριστόδουλος Μισύρης στο 62΄ μετά την μπαλιά του Γιάννη Τσούκα πέτυχε χατ-τρικ γράφοντας το 0-10. Ο Μισύρης έχει πλέον 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

0-11 με Καρακούση

Στο 64΄ ο Νίκος Καρακούσης νίκησε στο τετ α τετ τον Χειλά κι πέτυχε το 0-11. Ο Φθιωτός παίκτης σημείωσε σε αυτό το σημείο το 4ο του προσωπικό γκολ στην συνάντηση.

Γκολ για Κοτρώνη

Ο Δημήτρης Κοτρώνης (Φωτογραφία) στο 68΄ μετα την ασίστ ου Γιάννη Τσούκα σκόραρε το 12 τέρμα της ομάδας του,

3 γκολ και για Τσούκα

Ο νεαρός Γιάννης Τσούκας στο 70΄ νίκησε σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα (0-13).

Έφτασε τα 6 και το 0-15 !

Ο Νίκος Καρακούσης έφτασε τα 6 προσωπικά τέρματα αφού στο 77΄ με πλασέ στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ και στο 81΄ με σουτ μετά την ασιστ του Δημήτρη Κοτρώνη διαμόρφωσε το τελικό 0-15!

Συνθέσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Χειλάς, Μαστρογιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Τσάκνης, Λάππας, Κουρλός, Ρουμελιώτης, Μπουμπουρής, Μπαλωμένος, Χρυσαφόπουλος

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Φούκας, Μισύρης, Ζαραβέλης(46΄ Καρφής), Καλύβας, Παπανικολάου, Μπόνιας, Κοτρώνης, Χρυσικός Φ., Καρακούσης, Τσούκας